• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Creatine Monohydrate Powder/0.500kg

ID AMIX Creatine Monohydrate Powder/0.500kg

 
25.00 лв
КУПИ

Creatine Monohydrate (Креатин Монохидрат) е най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти. Тя съдържа натурален компонент, произвеждан в организма, който стимулира естественото производство на АТФ - горивото, използвано от мускулите по време на интензивна контракция, доставяйки експлозивна енергия и мощна издръжливост. Amix Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

Amix Creatine Monohydrate съдържа 100% чист, изключително фин, микронизиран и тестван посредством високоефективна течностна хроматография (HPLC) креатин монохидрат. При прием на креатин монохидрат, за максимално увеличение на мускулите и силата, е от съществено значение да се пият големи количества течности (вода). Това ще осигури достатъчно хидратиране на мускулите и последващ ефект на клетъчно разширение. Креатин монохидратът може да бъде комбиниран с други продукти на компанията Amix, като L-глутамин, аминокиселини или всеки суроватъчен протеин.

Предимства на Amix Creatine Monohydrate:

• Поддържа изграждането на чиста мускулна маса;
• Повишава силата и експлозивната мощ;
• Увеличава обема на мускулните клетки;
• Тестван чрез високоефективна течностна хроматография (HPLC);
• Ускорява възстановяването

Начин на употреба: Смесете 2 заравнени чаени лъжички (5г.) с 200-300 мл. вода или сок и изпийте веднага. Използвайте продукта приблизително 30-60 минути преди тренировка. Атлети, употребяващи креатин монохидрат,е необходимо да консумират адекватно количество вода за постигане на максимална хидратация и повишаване на метаболитните процеси.
Дневният прием на суроватъчен протеин трябва да бъде увеличен посредством хранителни добавки като Amix IsoPure 100% или IsoPure CFM за достигане на максимални резултати от употребата на креатин монохидрат.

AMIX Creatine Monohydrate Powder/0.500kg

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg