• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Creatine Monohydrate 800mg.500cap

ID AMIX Creatine Monohydrate 800mg.500cap

 
53.00 лв
КУПИ

Amix Creatine Monohydrate (Креатин Монохидрат) е най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти. Тя съдържа натурален компонент, произвеждан в организма, който стимулира естественото производство на АТФ - горивото, използвано от мускулите по време на интензивна контракция, доставяйки експлозивна енергия и мощна издръжливост. Amix Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

Amix Creatine Monohydrate съдържа 100% чист, изключително фин, микронизиран и тестван посредством високоефективна течностна хроматография (HPLC) креатин монохидрат. При прием на креатин монохидрат, за постигане максимално увеличение на мускулите и силата, е от съществено значение да се пият големи количества течности (вода). Това ще осигури достатъчно хидратиране на мускулите и последващ ефект на клетъчно разширение. Креатин монохидратът може да бъде комбиниран с други продукти на компанията AMIX, като L-глутамин, аминокиселини или който и да е суроватъчен протеин.

Предимства:

• Поддържа изграждането на чиста мускулна маса;
• Повишава силата и експлозивната мощ;
• Увеличава обема на мускулните клетки;
• Тестван чрез високоефективна течностна хроматография (HPLC);
• Ускорява възстановяването

Начин на употреба: Приемайте 6 капсули дневно около 30-60 минути преди физически упражнения. Да се консумира с голямо количество вода. Атлетите, използващи креатин монохидрат, е необходимо да поемат адекватни количества вода за постигане на максимална хидратация и повишаване на метаболитните процеси. Дневният прием на суроватъчен протеин трябва да бъде увеличен посредством високо-протеинова добавка, като IsoPure 100% или IsoPure CFM за постигане на най-ефикасни резултати от употребата на креатин монохидрат.

AMIX Creatine Monohydrate 800mg.500cap

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg