• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Anabolic Power 200 Caps.

ID AMIX Anabolic Power 200 Caps.

 
62.00 лв
КУПИ

AMIX Anabolic Power e висококачествена комплексна формула, която стимулира производството на тестостерон и хормон на растежа, за да подпомогне изграждането на качествена мускулна маса.
Предимства:

Комбинация от натурални съставки
Увеличава нивата на тестостерон
Повишава нивата на растежен хормон
Увеличава силата и издръжливостта
Подобрява спортните постижения
Подпомага изграждането на мускулна маса
Стимулира сексуалното желание


Формулата на Anabolic Power включва едни от най-мощните съставки за насърчаване на растежа на мускулите. Тя стимулира производството на хормон на растежа (GH ) и увеличава нивата на тестостерон, за да осигури оптимални условия за растежа и развитие на мускулната тъкан.

Anabolic Power съдържа екстракт от билката трибулус терестрис (бабини зъби), който има свойства да увеличава нивата на тестостерон в тялото по естествен начин, да повишава силата и издръжливостта, да подобрява сексуалната функция и да регулира хормоналния баланс при мъжете и жените.

Формулата обединява синергичното действие на още 6 активни съставки, като сао палмето (екстракт от палма джудже), муира пуама (Muira Puama) , китайски женшен (Panax Ginseng), кукурбита пепо (Cucurbita Pepo), авена сатива (Avena Sativa) и кордицепс (Cordyceps Sinensis). Благодарение на техните свойства, Anabolic Power е един от малкото хормонални активатори с гарантиран ефект по отношение на мускулна сила, издръжливост и спортни резултати. Продуктът е перфектното допълнение към режими за покачване на мускулна маса.


Трибулус терестрис е натурална билка, която увеличава нивата на тестостерон и стимулира синтеза на азотен оксид, като осигурява допълнителна мощ по време на тренировки и подпомага растежа и възсатновяването на мускулната тъкан.

Екстрактът от сао палмето е популярен хормонален регулатор. Освен това, той оказва ценна подкрепа за бъбреците и отделителната система, т.к. има изявени диуретични и противовъзпалителни свойства.

Миура пуама повишава либидото и е особено ефективен в случаи на физическа и умствена умора.

Китайският женшен стимулира нервната система, тонизира ума и тялото и повишава физическия капацитет. Той подобрява метаболизма на въглехидрати, липиди и протеинирегулира кръвното налягане и има свойства на афродизиак.

Екстрактът от кукурбита пепо спира действието на ароматазата (ензим, който превръща тестостерона в естрадиол) и увеличава синтеза на азотен оксид (NO ). Това растение е естествен източник на цинк, а също така насърчава производството на тестостерон.

Авена сатива осигурява чувство на благосъстояние и възстановява енергията в тялото.

Кордицепс действа като тоник, който намалява умората и съдейства за подобряване на спортните постижения. Той има функция на естествен антибиотик.

Anabolic Power съдържа Methocel® система с патентовани микро - целулозни полимери за постепенно освобождаване на активните съставки.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 5 капсули дневно.

AMIX Anabolic Power 200 Caps.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg