• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Ecdy-Sterones 90 Caps.

ID AMIX Ecdy-Sterones 90 Caps.

 
52.00 лв
КУПИ

Създадениятизключително от Amix бетаекдистерон стои в основата на продукта Ecdy Sterones - съвременна формула за увеличаване на естествения тестостерон и регулиране на естрогена. Мощните стимулиращи съединения в Amix Ecdy Sterones, помагат за поддържането на мускулната плътност, здравина, издръжливост и възстановяване!

EcdySterones от Amix е предназначенза професионални културисти, спортисти и всеки, който би искал да подобри своята физика и резултати.

Amix EcdySterones съчетава високо качество бета екдистерон и синергичен комплекс за повишаване нивата на тестостерона. Този комплекс се състои от екстракт от корените на див ям, екстракт от корен на мак, екстрактот Guggul, гама оризанол и екстракт отHorny Goat Weed.

Бета екдистерон е растителен стерол, който намира широко приложение в културизма и изграждането на мускули въобще. Бета-екдистеронът помага за изграждането на високо анаболна среда в организма, което има множество полезни свойства.

Диосгенин - екстракт от ризомите на Dioscorea Villosa. Мексиканският див ям съдържа DHEA прекурсории е доказано, че има способността да спомага за здравословно произвеждане на хормони. Екстрактът от див ям съдържа гликозид и стероидни сапонини, като например диосгенин, алкалоиди, танини, фитостероли и нишесте.

Перуанска макае използвана в продължение на векове от перуанците заради положителното свойство да стимулира енергия и издръжливост. Това е естествен хормонален балансьор, който има благотворно влияние над здравето.

Екстракт от смола на Guggul – това е една от най-старите и най-известните билки в аюрведическата медицина (екстракт от смолата на индийското дърво Commiphora mukul). Съдържа 3% Z и Е гугулстерони - съединения, които най-вече поддържат здрав липидния метаболизъм.

Гама оризаноле смес от вещества, получени от масло от оризови трици, включително стероли и ферулова киселина. Гама оризанолът стимулира освобождаването на ендорфини. Гама оризанолът повишава чистата телесна маса, увеличава силата, подобрява възстановяването от тренировки, и намалява мазнините в тялото и мускулната треска след тренировка.

Horny Goat Weed е декоративно растение, чиято история се проследява назад във времето до традиционната му употреба в китайското билколечение. Той се използва за сексуално здраве и хормонален баланс.

Полезни свойства:

• Увеличава естественото производство на тестостерон
• Поддържа увеличаването на чистата мускулна маса
• Повишава либидото (сексуалното желание)
• Съдържа CRT-SS
• Естествен, (билков) продукт

Препоръчителна доза:
Приемайте 3 капсули дневно преди тренировка. В дни на почивка приемайте сутрин с хранене. Използвайте този продукт максимум за период от 8 седмици, последвани от 4 седмици циклична почивка.

AMIX Ecdy-Sterones 90 Caps.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg