• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX MytoTest V3 / 90 Caps

ID AMIX MytoTest V3 / 90 Caps

 
65.00 лв
КУПИ

AMIX MytoTest V3 / 90 Caps.

MytoTest V3 е мощен тестостеронен бустер, съчетаващ прецизно подбрани съставки и иновативни компоненти, които повишават силата и издръжливостта ти в залата.


Предимства:

Увеличава естественото производство на тестостерон
Повишава енергията и издръжливостта
Максимален мускулен растеж и сила
Поддържа и запазва мускулния тонус
Насърчава сексуалното желание
Естествен (билков) продукт

MytoTest V3 стимулира производството на мъжкия полов хормон тестостерон, ключов компонент за интензивен мускулен растеж и енергия. Формулата комбинира съставки с доказано действие и иновативни компоненти, включително уникалната патентована съставка MyTosterone® с екстракт от ниска палма и астаксантин. Тя увеличава тестостероновите нива в организма, като същевременно намалява нивата на естрадиол.

MytoTest V3 съдържа натурални екстракти от Родиола кренулата (Rhodiola crenulata) и Гинко билоба, които съдействат за поддържане на оптимално съотношение между тестостерон и кортизол. Добавката включва Д-Аспарагинова киселина, аминокиселината, която допълнително повишава естествените нива на тестостерон.

Екстрактите от сминдух и Кордицепс (Cordyceps Sinensis) са билкови компоненти, които стимулират естественото производство на тестостерон и допълнително увеличават ефекта от MytoTest V3. Активните съставки в тях насърчават либидото и увеличават мускулната маса. Те имат силни антиоксидантни свойства, стимулират имунната система и оказват контрол върху негативните нервни реакции. Във формулата е добавен и екстракт от Златният корен, силен адаптоген, който повишава енергията, подобрява физическото състояние и доброто здраве.

Формулата включва Methocel CRT-ss (система за контролирано освобождаване) за постигане на максимален и дълготраен ефект.

MytoTest V3 увеличава нивата на тестостерон, за да осигури подходящи условия за изграждане на чиста мускулна маса, да осигури повече сила и да повиши значително спортните резултати.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с около 200 мл. вода. Препоръчително е да се приемат не повече от 4 капсули за период от 24 часа. Използвайте добавката за период максимум от 8 седмици, след това направете почивка от четири седмици.

AMIX MytoTest V3 / 90 Caps

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg