• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

BULK POWDERS Complete Stimulant 180Tabs

ID BULK POWDERS Complete Stimulant 180Tabs

 
61.00 лв
КУПИ

Това е мощен предтренировъчен стимулант, който подобрява фокуса и увеличава концентрацията по време на силова тренировка.

Предимства:
Стимулира нервната система
Подпомага умствената и физическа дейност
Повишава концентрацията
Подобрява фокуса
Дава енергия и издръжливост

BULK POWDERS Complete Stimulant е комбинация от различни съставки, които стимулират тялото и ума. Синергичното им действие осигурява по-високи нива на концентрация, подобрява фокуса и издръжливостта точно тогава, когато най-много ти трябват – по време на физически упражнения. За да получиш максимума от твоята тренировка, препоръчително е приемът да бъде поне 30 мин преди фитнес.

Формулата на BULK POWDERS Complete Stimulant съдържа комплекс от компоненти, специално подбрани за да ободряват организма. Те подготвят тялото да се справи с предстоящото максимално натоварване като в същото време дават сили и енергия за тренировката.

Аминокиселината Таурин в състава на BULK POWDERS Complete Stimulant осигурява енергия и подобрява умствените функции и концентрация. Приемът му подобрява спортните постижения и ускорява възстановяването след физически натоварвания. В съчетание с кофеин значително се подобряват умствените показатели и фокус. Тирозинът е аминокиселина, която намалява умората и ободрява тялото.

Холинът (витамин В4) в BULK POWDERS Complete Stimulant подпомага за намаляването на стреса, нервната преумора и преодолява последиците от тежките физически натоварвания. Формулата е обогатена с Диметиламиноетанол (DMAE) - естествен мозъчен стимулант, който ускорява мозъчните процеси, намалява умствената умора, повишава вниманието и концентрацията. Установено е, че ДМАЕ увеличава нивата на холин в организма. Холинът е предшественик на ацетилхолина, който е един от невротрансмитерите, отговорни за нормалната функция на паметта.

Препоръчителен прием: Приемайте по 6 таблетки 30 мин преди тренировка за предпочитане на празен стомах. В нетренировъчни дни – по две капсули три пъти на ден.

BULK POWDERS Complete Stimulant 180Tabs

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg