• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX ATP Energy PEAK ATP 90 Caps.

ID AMIX ATP Energy PEAK ATP 90 Caps.

 
70.00 лв
КУПИ

ATP Energy 90 cps BOX with PEAK ATP®
Amix ™ ATP Еnergy е супер мощна формула, която стимулира интензивното производство на ATP енергия, повишава издръжливост, силата и мощността,. Това е продукт, специално разработен за твоята успешна тренировъчна програма.


Предимства:

Увеличава силата и мощността
Повишава енергията и намалява умората
Подпомага мускулната функция и ускорява възстановяването след натоварване
Подобрява фокуса и концентрацията
Подобрява кръвообращението и укрепва кръвоносните съдове
Увеличава притока на кръв към краката и другите крайници
Съдържа комплекс с екстракти от чай
Съдържа Amix ™ PhosphoMatrix


Аденозин трифосфат (ATP) е ключов компонент в енергийния цикъл на клетките. В тялото, хранителните вещества, които приемаме (въглехидрати, мазнини, белтъчини ) се превръщат в енергия. Те се разграждат и усвояват в процеса на храносмилането, като преминават през черния дроб, където химичният им състав се видоизменя и те се превръщат в ATP. Той подпомага изграждането на тъканите, предаването на нервни сигнали, храносмилането, отделянето на хормони и мускулните контракции.

ATP въздейства върху микроваскуларните ендотелни клетки за разширяване на артериите. PEAK ATP ® е лесно усвоим и стимулира нивата на ATP в организма. ATP енергията се освобождава от червените кръвни клетки и може да насърчи разширяването на съседни артериоли. Amix ™ ATP Еnergy подпомага цялостното здраве на сърдечно-съдовата система.

Amix ™ ATP Еnergy съдържа мощен, троен комплекс от чаени екстракти - бял, зелен и черен чай. Тази уникална комбинация осигурява вещества, необходими за метаболизма на мазнините, както и силна антиоксидантна защита.


Препоръчителна доза: Приемайте по 1 капсула два пъти на ден преди хранене.

AMIX ATP Energy PEAK ATP 90 Caps.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg