• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Waxy Go! 2kg.

ID AMIX Waxy Go! 2kg.

 
47.00 лв
КУПИ

AMIX Waxy Go! е уникална комплексна формула, създадена на базата на висококачествени, сложни въглехидрати, извлечени от восъчна царевица и получени чрез процес на специално обработка.


Предимства:

Ултра бързо усвояване
По-добър от малтодекстрин и декстроза
По-бързо презареждане на гликоген
Без стомашен дискомфорт, подуване или спазми
Без захар и глутен

Въглехидратната матрижа въс формулата на Waxy Go! включва дълговерижни въглехидрати с по-високо молекулярно тегло и нисък осмоларитет в сравнение с малтодекстрин и декстроза, което позволява на активните съставки да преминат по-бързо през стомаха и да се влеят директно в кръвния поток.

Waxy Go! има уникални свойства за увеличаване на мускулната маса и презареждане на гликогеновите нива след тренировка бързо и ефективно. Същевременно, този продукт съдейства за отстраняване на подкожните мазнини и спира натрупването на нови.

Waxy Go ! Е отличен източник на дълготрайна енергия, подходящ за спортисти с висок калориен разход и хора, които се стремят към увеличаване на масата. Той е идеален източник на въглехидрати за спортисти на всяко равнище.


Препоръчитеен дневен прием: Смесете 2 мерителни лъжици (75 гр) с 200 мл вода и разбъркайте. Добавете вода и отново разбърквайте. Приемайте 1-3 пъти дневно - преди, по време на или веднага след тренировка.

AMIX Waxy Go! 2kg.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg