• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX CarboJet ™ Mass Professional-3kg.

ID AMIX CarboJet ™ Mass Professional-3kg.

 
89.00 лв
КУПИ

Amix CarboJet Mass Professional е специално създаден въглехидратно-протеинов гейнър за покачване на тегло с високо стойностно съдържание на протеини - Amix Протеинова Смес и въглехидратна матрица - Amix CarboJet.

Протеиновата смес е специална комбинация от ултрафилтриран, обработен при ниска температура, суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин без мазнини и аминокиселини, извлечени от говежди протеин изолат.

Въглехидратната матрица Amix CarboJet се състои от Vitargo (въглехидрат с ултра високо молекулярно тегло), Palatinose (въглехидрат с нисък гликемичен индекс и удължено освобождаване на енергия) и висококачествени малтодекстрин, фруктоза и декстроза.

Amix CarboJet Mass Professinall представлява формула за покачване едновременно на маса и сила, създадена специално за състезатели по вдигане на тежести, за културисти в етап на интензивен тренировъчен процес и атлети, нуждаещи се от сила и издръжливост. Amix CarboJet Mass е изключително подходящ за активни хора, които търсят изключително висококачествена протеинова смес и въглехидратен комплекс. Калориите се доставят предимно чрез суроватъчния протеин и въглехидрати с нисък гликемичен индекс, които захранват мускулите и натрупват гликогенни енергийни депа, за сметка на мастните. Amix CarboJet Mass Professional е отличен продукт, който ще Ви помогне да изградите качествена мускулна маса, да увеличите силата и общото ниво на спортните резултати.
Предимства:

• Пред- и след -тренировъчно подхранване;
• Висококачествени въглехидрати и протеини;
• НЕ съдържа аспартам!;
• Смесва се мигновено;
• Включва Възстановителна - фосфорна матрица;
• Съдържа Креатин - глутаминова смес.

Начин на употреба:
Смесете 3 лъжици от Amix CarboJet Mass (100 г.) с 300-350 мл. нискомаслено мляко или вода. Използвайте ръчен шейкър Amix и разбъркайте за 30 секунди. Приемайте 1-3 дози дневно в зависимост от дневната нужда от въглехидрати и протеини.

AMIX CarboJet ™ Mass Professional-3kg.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg