• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX Osteo DW 90 Tabs.

ID AMIX Osteo DW 90 Tabs.

 
49.00 лв
КУПИ

AMIX Osteo DW 90 Tabs.
Osteo DW е хранителна добавка с мощно противовъзпалително действие, която оказва солидна подкрепа при болки в ставите и артрит. Синергичната комбинация от глюкозамин, хондроитин, MSM, салицин, витамин С и Босвелия (Boswellin®), подобрява значително състоянието на ставния комплекс.
Предимства:
Укрепва ставите и сухожилията
Успокоява болката
Подпомага поддържането на здрави стави
Стимулира растежа на нови хрущяли
Смазва ставите
Подобрява кръвоснабдяването в съединителната тъкан
Противовъзпалително действие

Натоварването и стресът в залата могат да причинят износване на ставната тъкан и хрущяла. OsteoDW е проектиран с единствената цел да защити твоите стави. Мощната комбинация от глюкозамин, хондроитин, MSM, салицин, витамин С и Босвелия (Boswellin®) подпомага възстановяването и облекчава болката при травми.

Глюкозамин е важен градивен елемент на ставната тъкан и ставния секрет. Той помага за поддържането на здрави хрущяли. Хондроитин е производно на глюкозамин, което поддържа силата и гъвкавостта на всички съединителни тъкани в тялото. Той предотвратява навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и ставите.
Формулата е обогатена с MSM (метилсулфонилметан), органична форма на сяра с мощни антиоксидантни свойства. MSM участва във формирането на колагеновите влакна, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите и ставите.

OsteoDW съдържа салицин, екстракт от кора на бяла върба – естествено обезболяващо средство, натурална форма на аспирин. Продуктът включва и витамин С, който допринася за образуване на колаген и за нормалното функциониране на хрущяла. Босвелиевата киселина в състава на OsteoDW поддържа здраволсовен приток на кръв до ставите.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1-2 таблетки между храненията.

AMIX Osteo DW 90 Tabs.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg