• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX CLA 1200 + Green Tea 120 Caps

ID AMIX CLA 1200 + Green Tea 120 Caps

 
31.00 лв
КУПИ

Amix ™ CLA 1200 (Свързана линоленова киселина) е мастна киселина, която не може да бъде произвeждена в човешкия организъм. Свързана линоленова киселина може да бъде открита в говеждо и агнешко и месо и млечни продукти и доказала, че има много положителни ефекти. Това, с което CLA е най-известна е, че намалява излишната телесна мазнина при хората с наднормено тегло и може да действа и като притиворакова съставка.

Amix ™ CLA 1200 стимулира мускулния растеж, имунната система, увеличава метаболитния ритъм и най-вече - CLA намалява коремните мазнини! CLA намалява и алергичните реакции, причинени от храни, понижава холестерола и триглицеридите и инсулиновата устойчивост. Amix ™ CLA1200 е основен партньор за контролирането на теглото ви и постигането на здравословните ви цели! Формулата съдържа Methocel ® CRT-ss (Контролирана система за подпомагане на освобождаването) за максимален и дълго продължаващ ефект.

Свързаната линоленова киселина (CLA) и екстрактът от зелен чай могат да стимулират ефектите от калорийния контрол и физическата активност.


Благоприятни свойства:
стимулира растежа на безмастни мускули;
помага за намаляване на телесната мазнина;
увеличава метаболитния ритъм на организма;
висока 1200мг доза на капсула;
ефективна комбинация със Зелен чай;
съдържа Methocel ® CRT-ss.

Препоръчителна употреба: Приемайте 2 капсули на ден с храна.Промийте с достатъчно вода.

AMIX CLA 1200 + Green Tea 120 Caps

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg