• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

ID HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

 
25.00 лв
КУПИ

HAYA LABS Free Form Amino Complex е висококачествена хранителна добавка, създадена на базата на комплекс от аминокиселини в свободна форма, която стимулира изграждането на чиста мускулна маса, повишава енергията, като подобрява изгарянето на излишните мазнини и насърчава метаболизма.


Предимства:

Подпомага растежа на мускулна маса
Увеличава силата и енергията
Повишва издръжливостта
Насърчава изгарянето на мазнините
Стимулира метаболизма
Ускорява възстановяването
Мощен имуностимулатор
Оказва подкрепа върху сърдечната дейност
Подпомага храносмилателната система
Подобрява мозъчната дейност

Free Form Amino Complex съдържа аминокиселината L-глутамин, която има важна роля за провилното протичане на много от жизненоважните функции в организма и се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан. L-глутамин насърчава производството на на хормон на растежа, стимулира метаболизма на протеините и оказва подкрепа върху храносмилателната система. Също така, тази неесенциална аминокиселина намалява риска от травми и контузии по време на високоинтензивни тренировки и елиминира загубата на чиста мускулна маса.

Комплексът от аминокиселини на Free Form Amino Complex включва L-аспарагинова киселина, която неутрализира действието на вредния амоняк, стимулира имунната система и има важна роля при синтеза на други аминокиселини. Аминокиселината L-тирозин представлява прекурсор на адреналина, повишава концентрацията по време на натоварващи тренировки, насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини и ускорява възстановяването.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с незаменими верижно-разклонени аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които подобряват синтеза на протеини и увеличават енергията, като стимулират изгарянето на мазнините. Верижно-разклонените аминокиселини подобряват метаболизма, подпомагат чернодробната функция и подпомагат мозъчната дейност.

Този аминокиселинен комплекс съдържа таурин, който има безценна роля при усвояването на други активни съставки, има благоприятно действие върху сърдечната дейност и оказва подкрепа върху нервната система. Таурин ускорява детоксикацията на организма, съдейства за добър метаболизъм и повишава концентрацията. Free Form Amino Complex съдържа незаменимата аминокиселина фениланин, която повишава производството на допамин и норепинефрин, което подобрява настроението и мозъчната дейност. Също така, фениланин увеличава силата и енергията и контролира апетита.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с неесенциалната аминокиселина L-пролин, която укрепва здравето на съединителната тъкан, оказва подкрепа върху сърдечно-съдовата система и подпомага порцесите на възстановяване. Комбинацията от аминокиселините лизин, аргинин и глицин насърчава растежа на чиста мускулна маса, като се повишава производството на хормон на растежа и се подобрява азотния баланс в организма.

Free Form Amino Complex съдържа L-серин, който контролира нивото на кръвната захар, стимулира метаболизма на мазнините и подпомага изграждането на чиста мускулна маса. L-аланин увеличава издръжливостта и енергията по врема на високоинтензивни тренировки, ускорява възстановяването и регулира нивото на азотен оксид в организма. Незаменимите аминокиселини L-треонин и L-метионин съдействат за добрия метаболизъм, стимулират изгарянето на излишните телесни мазнини и понижават нивото на лошия холестерол. Този аминокиселинен комплекс съдържа незаменимата аминокиселина L-хистидин, която насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и укрепва здравето на ставите. Също така, L-хистидин повишава качеството на кръвта, има силно противовъзпалително действие и оказва подкрепа върху нервната система.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с витамин B6 (пиродоксин), който съдейства за доброто усвояване на протеините от организма, стимулира синтеза на нуклеинова киселина и укрепва здравето на мускулната тъкан. Витамин B6 подпомага нервната система, насърчава мозъчната дейност и неутрализира нощните мускулни спазми. Неесенциалната аминокиселина L-цистин има ключова роля за правилното усвояване на витамин B6 от организма.

Free Form Amino Complex съдържа храносмилателните ензими бромелаин, папаин и панкреатин, които имат благоприятно действие върху храносмилателната система, подобряват усвояването на активните съставки от организма и съдействат за прочистване на кръвоносните съдове.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно.

HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg