• Къде се намирам:
 

Muscleagents


 
15.00 лв

Кошница

0.00 лв. (0)

HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

ID HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

 
25.00 лв
КУПИ

HAYA LABS Free Form Amino Complex е висококачествена хранителна добавка, създадена на базата на комплекс от аминокиселини в свободна форма, която стимулира изграждането на чиста мускулна маса, повишава енергията, като подобрява изгарянето на излишните мазнини и насърчава метаболизма.


Предимства:

Подпомага растежа на мускулна маса
Увеличава силата и енергията
Повишва издръжливостта
Насърчава изгарянето на мазнините
Стимулира метаболизма
Ускорява възстановяването
Мощен имуностимулатор
Оказва подкрепа върху сърдечната дейност
Подпомага храносмилателната система
Подобрява мозъчната дейност

Free Form Amino Complex съдържа аминокиселината L-глутамин, която има важна роля за провилното протичане на много от жизненоважните функции в организма и се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан. L-глутамин насърчава производството на на хормон на растежа, стимулира метаболизма на протеините и оказва подкрепа върху храносмилателната система. Също така, тази неесенциална аминокиселина намалява риска от травми и контузии по време на високоинтензивни тренировки и елиминира загубата на чиста мускулна маса.

Комплексът от аминокиселини на Free Form Amino Complex включва L-аспарагинова киселина, която неутрализира действието на вредния амоняк, стимулира имунната система и има важна роля при синтеза на други аминокиселини. Аминокиселината L-тирозин представлява прекурсор на адреналина, повишава концентрацията по време на натоварващи тренировки, насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини и ускорява възстановяването.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с незаменими верижно-разклонени аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които подобряват синтеза на протеини и увеличават енергията, като стимулират изгарянето на мазнините. Верижно-разклонените аминокиселини подобряват метаболизма, подпомагат чернодробната функция и подпомагат мозъчната дейност.

Този аминокиселинен комплекс съдържа таурин, който има безценна роля при усвояването на други активни съставки, има благоприятно действие върху сърдечната дейност и оказва подкрепа върху нервната система. Таурин ускорява детоксикацията на организма, съдейства за добър метаболизъм и повишава концентрацията. Free Form Amino Complex съдържа незаменимата аминокиселина фениланин, която повишава производството на допамин и норепинефрин, което подобрява настроението и мозъчната дейност. Също така, фениланин увеличава силата и енергията и контролира апетита.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с неесенциалната аминокиселина L-пролин, която укрепва здравето на съединителната тъкан, оказва подкрепа върху сърдечно-съдовата система и подпомага порцесите на възстановяване. Комбинацията от аминокиселините лизин, аргинин и глицин насърчава растежа на чиста мускулна маса, като се повишава производството на хормон на растежа и се подобрява азотния баланс в организма.

Free Form Amino Complex съдържа L-серин, който контролира нивото на кръвната захар, стимулира метаболизма на мазнините и подпомага изграждането на чиста мускулна маса. L-аланин увеличава издръжливостта и енергията по врема на високоинтензивни тренировки, ускорява възстановяването и регулира нивото на азотен оксид в организма. Незаменимите аминокиселини L-треонин и L-метионин съдействат за добрия метаболизъм, стимулират изгарянето на излишните телесни мазнини и понижават нивото на лошия холестерол. Този аминокиселинен комплекс съдържа незаменимата аминокиселина L-хистидин, която насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и укрепва здравето на ставите. Също така, L-хистидин повишава качеството на кръвта, има силно противовъзпалително действие и оказва подкрепа върху нервната система.

Формулата на Free Form Amino Complex е обогатена с витамин B6 (пиродоксин), който съдейства за доброто усвояване на протеините от организма, стимулира синтеза на нуклеинова киселина и укрепва здравето на мускулната тъкан. Витамин B6 подпомага нервната система, насърчава мозъчната дейност и неутрализира нощните мускулни спазми. Неесенциалната аминокиселина L-цистин има ключова роля за правилното усвояване на витамин B6 от организма.

Free Form Amino Complex съдържа храносмилателните ензими бромелаин, папаин и панкреатин, които имат благоприятно действие върху храносмилателната система, подобряват усвояването на активните съставки от организма и съдействат за прочистване на кръвоносните съдове.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно.

HAYA LABS Free Form Amino Complex 100cap

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg