• Къде се намирам:
 

Muscleagents


 
15.00 лв

Кошница

0.00 лв. (0)

HAYA LABS L-Tyrosine 500mg. / 100 Caps.

ID HAYA LABS L-Tyrosine 500mg. / 100 Caps.

 
24.00 лв
КУПИ

L-Tyrosine е заменима аминокиселина, произвеждана в тялото от фенилаланин (незаменима аминокиселина). Като прекурсор на адреналин, норепинефрин, допамин и щитовидни хормони, тя има изключително значение за метаболизма. Tyrosine подпомага здравословната функция на надбъбречната и хипофизна жлези. Надбъбречната жлеза регулира хормоните на стреса; Последните проучвания сочат, че подхранването с Tyrosine подпомага за намаляване ефекта от стресови състояния. Това вероятно се дължи на факта, че Tyrosine е прекурсор на епинефрин, невротрансмитер, стимулиращ реакцията на тялото при напрежение. В проведено изследване Tyrosine показва способност и за увеличаване на умствената острота. Тази формула използва L форма на Tyrosine, тъй като е по-близка до произвежданата от тялото. Извлечена е от захарно цвекло.
Научните изследвания сочат:
» Подпомага доброто настроение
» Важен елемент за производството на норепинефрин, невротрансмитер, подпомагащ поддържането на здравословен апетит, хипофизната и щитовидна жлези
» Поддържа здравословна мозъчна функция
» Играе роля в производството на допамин
» Важен компонент на щитовидните хормони
Препоръчителна дозировка:
Типичната дневна дозировка варира в границите от 500 – 1000 mgs; приемайте 1 или повече капсули на ден, на празен стомах.

HAYA LABS L-Tyrosine 500mg. / 100 Caps.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg