• Къде се намирам:
 

Muscleagents


 
15.00 лв

Кошница

0.00 лв. (0)

L- Leucine-BULK POWDERS

ID L- Leucine-BULK POWDERS

 
17.00 лв
КУПИ

100g.
Левцин е есенциална аминокиселина, която стимулира синтеза на протеини. Левцин не се прозвежда естествено в тялото и трябва да се набави допълнително. Той е една от трите верижно-разклонени аминокиселини (ВСАА), заедно с Изолевцин и Валин.
L-Leucine е отлична добавка за всеки, който тренира интензивно. Основните ползи от него за спортистите са:
Увеличаване на мускулната маса
Левцин доказано повишава производството на хормони и поддържа високи тестостеронови нива при мъжете. Това го прави отличен избор за всеки, който иска да натрупа мускулна маса.
Предотвратяване на загуба на мускулна маса
Освен, че увеличава обема на мускулите, Левцин предотвратява загубата на мускулна тъкан.
Повишаване на енергията и издръжливостта
Левцин е една от най-важните BCAA, особено по отношение на производство на енергия в тялото. Изследвания показват, че близо 90% от Левцин в храната се използва от организма за осигуряване на енергия. Недостигът на Левцин ограничава резултатите от натоварването и тренировките. Набавянето му от своя страна води до оптимални нива на енергия и по-висока ефективност.
Подпомагане на лечение
Левцин има свойството да подпомага лекуването на кожни рани и костни увреждания. Също така Левцин се използва успешно за лечение на чернодробни заболявания, бъбречна недостатъчност и алергии. Освен това, той може да понижи болката.
Препоръчителен дневен прием:
Приемайте 1 доза (3 гр) от 1-3 пъти дневно 30-45 минути преди тренировка или в комбинация със след-тренировъчна напитка.

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg