• Къде се намирам:

Кошница

0.00 лв. (0)

AMIX CarniLine Pro Fitness 2000-480ml

ID AMIX CarniLine Pro Fitness 2000-480ml

 
34.00 лв
КУПИ

CarniLine Pro Fitness 2000 е естествена хранителна добавка, която повишава мускулната сила, превръща мазнините в енергия и стимулира метаболизма.


Предимства:

Увеличава енергията
Повишава издръжливостта
Подпомага възстановяването
Ускорява метаболизма
Мощен антиоксидант
Увеличава топенето на мазнини
Силен термогенен ефект

CarniLine Pro Fitness 2000 представлява специална комбинация от висококачествени съставки L-карнитин и биоперин. Карнитин е изключително важен компонент за нормалната клетъчна активност, който стимулира метаболичните процеси и превръща мазнините в енергия. L-карнитин е незаменим за растежа и развитието на мускулите. Той оказва положително действие при проблеми с дихателните пътища, а също така неутрализира мастните натрупвания в сърцето и черния дроб. Карнитин има свойството да повишава мускулната сила и да намалява образуването на млечна киселина.

CarniLine Pro Fitness 2000 е обогатен с биоперин, стандартизиран екстракт от черен и червен пипер. Биоперин ускорява метаболизма, повишава телесната температура и подпомага изгарянето на мазнини. Той регулира нивото на инсулин, подпомага транспортирането на активни съставки и едновременно с това увеличава усвояването на други хранителни вещества, витамини и минерали.

CarniLine Pro Fitness 2000 съдържа зелен чай, който има мощен термогенен ефект, детоксикира организма и укрепва имунната система. За по-добро усвояване на активните съставки, формулата е обогатена с Витамин B6.

CarniLine Pro Fitness 2000 е естествен продукт, който не съдържа аспартам, захар и изскуствени оцветители.

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 25 мл. около 20-30 минути преди тренировка.

AMIX CarniLine Pro Fitness 2000-480ml

За контакти:

За момента само чрез e-mail. Съгласно новите правила на ЕС относно събиране и обработване на данни.
muscleagents@mail.bg